Mijn favorieten

Diensten

Verkoop
U wilt uw woning verkopen? Onze succes formule staat garant voor een maximale opbrengst en een snelle transactie. Maak eens vrijblijvend een afspraak en laat u uitgebreid informeren over onze begeleiding bij de verkoop van uw woning.

Aankoop
Wij nemen graag de tijd om u uit te leggen wat er zoal komt kijken bij de aankoop van een woning. Hoe wij u daarbij behulpzaam kunnen zijn en uiteraard welke meerwaarde Bob Bakker Makelaardij u hierbij kan bieden.

Verhuur
Binnenkort vindt u hier meer informatie over onze dienstverlening bij verhuur.

Taxaties
Een taxatie geeft inzicht omtrent de waarde van een object. Een taxatie kan vele doelen hebben zoals het afsluiten van een hypotheek (vaak verplicht), verkrijgen van inzicht met betrekking tot overwaarde, helpen bij een investeringsbeslissing, boedeldeling etc. Gezien onze reputatie worden wij door diverse vooraanstaande banken en hypotheekadviseurs geadviseerd aan hun cliënten. Wij zijn ook u graag van dienst!
Plaats hier uw taxatieaanvraag

Van Bob Bakker Makelaardij mag u een persoonlijke, professionele en actieve dienstverlening verwachten waarbij specialisten worden ingezet die jarenlange ervaring hebben met de lokale en regionale markt. Onze dienstverlening is gericht op een complete service waarbij u, als opdrachtgever, volledig betrokken blijft.

Voor meer informatie over één van onze diensten kunt u contact opnemen met ons kantoor.