Mijn favorieten

Taxaties

Taxeren:
Werk voor een specialist?

Natuurlijk vraagt u zich wel eens af wat uw pand of object waard is. Die wetenschap kan u van dienst zijn bij het maken van aankoop- of verkoopbeslissingen. In sommige gevallen is een taxatie verplicht. Bijvoorbeeld bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek of het oversluiten van een lopende hypotheek.

Professioneel specialist voor taxaties
Maar ook opheffing van uw bedrijf, fusies, overnames, echtscheiding of overlijden kunnen aanleiding zijn voor een taxatie. Bij Bob Bakker Makelaardij kunt u daarvoor altijd terecht. Wij brengen alle relevante gegevens in kaart, verzamelen de benodigde informatie bij kadaster en gemeente en bekijken nauwkeurig uw pand, de staat van onderhoud, de buurt en de ligging enzo voorts.

Altijd een reële waardebepaling
Aan de hand daarvan komen wij tot een reële waardebepaling. Alle verzamelde informatie werken we uit in een gedetailleerd taxatierapport, voorzien van heldere teksten en sprekend beeldmateriaal. Dat rapport wordt door alle banken en instellingen geaccepteerd. Sterker nog, veel van deze bedrijven, waaronder gerenommeerde hypotheekadviseurs laten hun taxaties juist door óns verzorgen, vanwege onze jarenlange ervaring en onze razendsnelle én zorgvuldige wijze van werken! Na taxatie van uw woning streven wij er naar om het taxatierapport binnen enkele dagen bij u op de mat te hebben.

Gratis waardebepaling mogelijk
Echter, een compleet taxatierapport is niet nodig wanneer u alleen benieuwd bent naar de waarde van uw woning van wege verkoop plannen. Een vrijblijvende en uiteraard GRATIS WAARDEBEPALING kan dan uitkomst bieden. Wij brengen alle relevante gegevens in kaart, zodat u exact op de hoogte bent van de waarde van uw woning en de mogelijke opbrengst bij verkoop. Aan de hand van deze gegevens brengen wij tevens een advies vraagprijs uit en doen u een verkoop voorstel.

Meer informatie over taxaties of onze gratis waardebepaling?
Bel of mail ons dan voor vrijblijvende informatie. Wij maken graag een afspraak bij u thuis of op ons kantoor om één en ander nader toe te lichten.Betrouwbaar advies van Bob Bakker makelaardij. Een hele zorg minder!